onsdag 19 december 2012

Malmö Aviation flyger Umeå-Prag


I ett pressmeddelande meddelar Malmö Aviation igår att Malmö Aviation startar en flyglinje mellan Umeå och Prag i vår.

Flygstart blir den 26 april. Det blir en tur – och retur flygning om dagen under utvalda dagar till och från den tjeckiska huvudstaden.

Den 26 april startar Malmö Aviation flygningar mellan Umeå och Prag. Sträckan kommer att flygas under tre fredagar och tre söndagar med en tur – och retur flygning per dag.  Biljetter är bokningsbara via Malmö Aviations hemsida från den 18 december.

”Umeå har varit en viktig destination för oss under 10 år och vi kände att vi ville ge någonting tillbaka till hela regionen. I vanliga fall måste resenärerna byta flygplan när de reser från Umeå till Europa och därför är vi extremt glada att kunna erbjuda umeåborna direktflyg till en av Europas mest spännande städer.
Prag är en stad som passar alla, oavsett intressen eller storlek på plånboken.
Genom denna linje flyttar vi Västerbotten lite närmare Europa i vår, säger Henrik Löfberg, marknadschef hos Malmö Aviation.

Sträckan Umeå-Prag kommer att trafikeras följande dagar: 26 april, 28 april, 3 maj, 5 maj, 10 maj och 12 maj med en tur – och retur flygning per dag.  Flygtiden är cirka två och en halv timme.

Västerbottens Kuriren uppger att enligt marknadschefen Henrik Löfberg kommer en tur och retur att kosta cirka 2 000 kronor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar